Akşener'in ziyareti öncesi Eskişehir'de istifa ve görevden almalar

Akşener'in ziyareti öncesi Eskişehir'de istifa ve görevden almalar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Eskişehir ziyareti öncesinde parti il başkanı istifa etti, iki ilçe başkanı görevden alındı. İl Başkanı Emine Edizgil'in belediye başkanı adayı olmak için istifa ettiği öğrenildi....

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Eskişehir ziyareti öncesinde parti il başkanı istifa etti, iki ilçe başkanı görevden alındı. İl Başkanı Emine Edizgil'in belediye başkanı adayı olmak için istifa ettiği öğrenildi.

İYİ Parti Eskişehir teşkilatında Genel Başkan Meral Akşener’in ziyareti öncesi istifa ve görevden almalar yaşandı. Partinin İl Başkanı Emine Edizgil yerel seçimlerde belediye başkanlığına adaylığını koyacağı için istifa ederken Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları ise görevden alındı.

Duvar'dan Şenay Bilik Yıldırım'ın haberine göre İstifa eden İl Başkanı Edizgil'in yerine partinin il yönetiminde yer alan Serdar Ulucan atandı.

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna ve Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal, genel merkez tarafından görevden alındı. Tepebaşı'na Görkem Yıldırım, Odunpazarı'na ise Gürol Yer atandı.

Akşener'in programı ertelendi

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hastalığı nedeniyle ertelenen Eskişehir ziyaretini, 5 Ekim'de gerçekleştireceği öğrenildi.

Akşener Eskişehir programında büyükşehir belediye başkanlığına İYİ Parti'nin genel seçimde milletvekili adayı olan Melih Aydın'ı, Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na ise eski İl Başkanı Emine Edizgil'i aday gösterecek.