Ankara'da Mansur Yavaş'ın ilk rakibi belli oldu: Murat Köse adaylığını "Fark atacağız" diyerek duyurdu

Ankara'da Mansur Yavaş'ın ilk rakibi belli oldu: Murat Köse adaylığını "Fark atacağız" diyerek duyurdu
DCHP'de Ankara'da Mansur Yavaş ve İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu yeniden aday gösterilirken; AKP'li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Başkanlığına adaylığına talip olduğunu duyurdu.Ankara Büyükşehir Belediye...

DCHP'de Ankara'da Mansur Yavaş ve İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu yeniden aday gösterilirken; AKP'li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Başkanlığına adaylığına talip olduğunu duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, adaylık başvurusunda bulundu

Sosyal medya hesabından açıklama yapaan Köse, “Ankara’ya talibim” derken, AK Parti'de Ankara için açık açık adaylığını duyuran da ilk isim oldu.

"Yavaş'a fark atacağız"

AK Partili Köse, yaptığı açıklamada da adeta mevcut CHP'li Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a meydan okudu. Köse "Yavaş’a Fark Atacağız" ifadelerini kullandı.

Faruk Koca'ya verilen cezaya tepki göstermişti

Köse, eski MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısından dolayı aldığı cezaya tepki göstererek, "Ankaragücü Spor Kulüp Başkanı Sn Faruk Koca’nın kendisinin de çok üzüldüğünü bildiğim talihsiz olayla ilgili, ömür boyu sahalardan uzak kalacak şekilde bir karar verilmesi de kabul edilecek bir durum değildir" ifadelerini kullanmıştı.