Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in parası olduğunu iddia edenlere ateş püskürdü

Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in parası olduğunu iddia edenlere ateş püskürdü
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, vurulma anına ilişkin ortaya çıkan yeni görüntülerin ardından ilk kez konuştu.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, vurulma anına ilişkin ortaya çıkan yeni görüntülerin ardından ilk kez konuştu. Tehdit edildiğini ifade ederek, bu davada kimlerin dahli varsa hepsiyle tek tek hesaplaşacağını açıkladı.

Sinan Ateş'in siyaset yapmak istemesinden dolayı öldürüldüğünü iddia etti. Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı'ndan alınmasının ardından hakkında karalama kampanyaları başlatıldığını ileri sürdü.

Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in hakkında parası olduğunu iddia edenlere ilişkin, "Kocamın milyonları varsa bana verin sizinle aynı yerde nefes almak istemiyorum. Uzak bir yerde kızlarımla yaşamaya devam edeyim." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yaptığı çağrıya ilişkin, "Beyefendi benim çağrıma ilişkin cevap vermedi. Eşimi FETÖ'cülükle suçluyorlar. Ellerinde delil belge bilgi varsa. Kimin elinde ne varsa getirip koysunlar. O kadar bağırıp çağırıp ithamlarda bulunuyorsunuz. Ne varsa elinizde buyurun getirin ortaya koyun. bana ve eşime iftira tarak kimse bir yere varamaz.

Sosyal medyada devam eden, suçlamalar, tehditler, ve benzer olaylarla ilgili ben bir arşiv tutuyorum. Sinan ölmeden önce böyle bir grup arkadaşla arşivliyordu. Ben de devam ettiriyorum. Bunun hesabını hukuki zeminde tek tek soracağım."

Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Emirhan Sallıtepe ve Zeki Berkay Albayrak tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

ekran-goruntusu-2024-05-15-091851.png

ekran-goruntusu-2024-05-15-092529.png

Sinan Ateş'in tehditlere rağmen çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Devlet Bahçeli'ye son çağrısının olmadığını, çağrısına cevap vermediğini belirterek bundan sonra yaptığı tercihlerin sonuçlarına herkesin katlanacağını söyledi.

Ateş, "Korkumdan dışarı çocuklarımı çıkaramıyorum. Benim çocuklarım babalarının nasıl öldürüldüğünü gördü. Dün gece büyük kızım izledi yarın öbür gün de diğerinin görmesi an meselesi." dedi.