Babacan, İsmail Aydemir'i ve Ege Akersoy'u çaya davet etti

Babacan, İsmail Aydemir'i ve Ege Akersoy'u çaya davet etti
Ali Babacan, Tevhid bayrağı açan İsmail Aydemir'i ve ona yumruk atan Ege Akersoy'u çaya davet etti.Deva Partisi Lideri Ali Babacan, İstanbul'da düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde Tevhid bayrağı açan İsmail Aydemir'i ve...
Ali Babacan, Tevhid bayrağı açan İsmail Aydemir'i ve ona yumruk atan Ege Akersoy'u çaya davet etti.

Deva Partisi Lideri Ali Babacan, İstanbul'da düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde Tevhid bayrağı açan İsmail Aydemir'i ve ona yumruk atan cezaevindeki Ege Akersoy'u çaya davet etti.

T24'te yer alana habere göre Babacan, Gaziantep'te partisinin aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da Filistin'e destek yürüyüşünde Tevhid bayrağı açılması sonucu yaşanan olaylara değinen Babacan, "Ege kardeşim seni de diğer genç arkadaşlarımızı da ayrımcı ideolojilere teslim etmeye hiç niyetimiz yok. İnşallah bir an önce özgürlüğüne kavuşursun. Kavuşursun da o yumruğu attığın İsmail ben, sen ben oturur bir çay içeriz. Ve toplumun mayasında olan birliği beraberliği tüm ülkeye gösteririz. Otururuz ülkemizin yarınlarını konuşuruz Burada söz veriyorum Ege kardeşimize; seni de hiçbir gencimizi de biz bu ayrımcı siyasete teslim etmeyeceğiz" dedi.

Babacan yaptığı konuşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. "Duymayan kalmamıştır herhalde ama ben buradan bir kez daha söyleyeyim, DEVA Partisi tüm illerde kendi adaylarıyla seçime girecek" diyen Babacan aday listesini açıkladı. Babacan adayları için "Belediye deyince gözünde dolar işareti belirmeyen arkadaşlar bunlar" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN I Ali Babacan, Gaziantep Belediye Başkan adayını duyurdu