Bahçeli'nin talimatıyla MHP'ye geri dönmüştü! Saffet Sancaklı: Yuvama dönüş mutluluğunu yaşamaktayım

Bahçeli'nin talimatıyla MHP'ye geri dönmüştü! Saffet Sancaklı: Yuvama dönüş mutluluğunu yaşamaktayım
Devlet Bahçeli'nin davetiyle MHP'ye geri dönen Saffet Sancaklı, geri dönüşüyle "Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım' dedi

AKP'ye yönelik eleştirileri sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla istifa eden ve daha sonra yine Bahçeli'nin daveti üzerine partiye geri dönen Saffet Sancaklı, bugün yapılan TBMM MHP Grup Toplantısı'na katıldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisine geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Sancaklı, "Yaşanan süreçte iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen bütün dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim" dedi.

"Yuvama dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım"

Sancaklı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

‘’9 Aralık 2023 tarihinde kamuoyuna yansımış bulunan bazı haksız ve manipülatif haberler üzerine, partimi tartışmalardan uzak tutmak gayesiyle istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmıştım.

Davama ve Liderime sadakatimden taviz vermeden, bağımsız milletvekili olarak geçirdiğim dört aylık sürecin sonunda;

Sayın Genel Başkanımızın “Kaptan Yuvana Dön!” talimatı ve daveti üzerine Aziz Yuvama, Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

Sevgisinden, himayesinden her zaman onur duyduğum Sayın Genel Başkanımıza en derin şükranlarımı ve saygılarımı arz ederken, yaşanan süreçte iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen bütün dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

Sözlerimi tamamlarken; Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili olarak değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.’’