Bergen filmi nedeniyle Farah Zeynep Abdullah’a tazminat davası açan AKP'li Belediye Başkanı İYİ Parti'ye Geçti

Bergen filmi nedeniyle Farah Zeynep Abdullah’a tazminat davası açan AKP'li Belediye Başkanı İYİ Parti'ye Geçti
Bergen filmini “Şiddet içeriyor” diyerek yasaklatan ve filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’a tazminat davası açan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AKP’den İYİ Parti'ye geçti. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah’tan...
Bergen filmini “Şiddet içeriyor” diyerek yasaklatan ve filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’a tazminat davası açan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AKP’den İYİ Parti'ye geçti. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah’tan ise ‘tebrik’ mesajı geldi.

Bergen filmini “Şiddet içeriyor” diyerek yasaklatan ve filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’a tazminat davası açan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AKP’den İYİ Parti'ye geçti.

Özgan, başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bergen filminin yasaklandığı iddiasıyla da gündeme gelmişti. Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesinde filmin vizyona girdiği, ancak sonradan kaldırıldığı iddia edilmiş, Özgan ise iddiaları reddetmişti. Özgan, ilçede Bergen filminin yayınlanmasının yasaklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamaya IQ testi ile cevap veren filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'a 'hakaret' suçundan 100 bin liralık tazminat davası açmıştı.

'' ‘Ünümden faydalanmak istiyor’ diyen zeka küpü başkan''

Yaşanan gelişmelerin ardından ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan da bir paylaşım geldi.

X hesabından bir paylaşım yapan Abdullah, “Yolun açık olsun Bergen filmi için ‘Araştırdım bu film şiddet içeriyor’ deyip Kozan’da gösterilmesine mani olan, bana dava açıp, filminin reklamı için ‘Ünümden faydalanmak istiyor’ diyen zeka küpü başkan” ifadelerini kullandı.