"Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi" iddiasına Fahrettin Koca'dan açıklama

"Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi" iddiasına Fahrettin Koca'dan açıklama
AKP Genel Başkan Başvekili Binali Yıldırım, kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca iddiaya ilişkin açıklamasında, "Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın...

AKP Genel Başkan Başvekili Binali Yıldırım, kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca iddiaya ilişkin açıklamasında, "Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" denildi.

Odatv'nin haberine göre, anjiyo olan Binali Yıldırım, evinde dinleniyor. Binali Yıldırım sağlık problemi nedeniyle Bayburt ziyaretine katılamadı. 

Fotoğraf paylaşmıştı

Binali Yıldırım, 6 Temmuz'da eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Sivas'tan Ankara'ya Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile seyahat etmiş ve bu seyahati sosyal medya hesabından bir fotoğraf ile paylaşmıştı.

Binali Yıldırım, paylaşımında, "Semiha Hanım ile Sivas-Ankara YHT seyahatimizden bir kare. Yapanlardan, vesile olanlardan, yaptıranlardan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullanmıştı.

Fahrettin Koca'dan açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım hakkındaki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Koca, "Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim." dedi.