Canan Kaftancıoğlu, selde evi zarar gören aileyi ziyaret etti: Doğal afetlerin ne partisi olur ne siyaseti

Canan Kaftancıoğlu, selde evi zarar gören aileyi ziyaret etti: Doğal afetlerin ne partisi olur ne siyaseti
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen selde 2 kişi hayatını kaybetti; birçok ev ve iş yerini su bastı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, evi kullanılamaz hale gelen Aslan ailesini ziyaret etti....

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen selde 2 kişi hayatını kaybetti; birçok ev ve iş yerini su bastı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, evi kullanılamaz hale gelen Aslan ailesini ziyaret etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu; CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı ile birlikte geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşanan sel felaketinde evleri kullanılamaz hale gelen Aslan ailesini ziyaret etti.

Kaftancıoğlu; Başakşehir 1. Kısımda apartman görevlisi olarak çalışan ve evi sel felaketi sonrası kullanılamaz hale gelen Habil Aslan’ın olabildiğince ihtiyaçlarının karşılanacağının sözünü verip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aileyle sohbet eden Kaftancıoğlu, ağır hasar görev evde can kaybı olmamasının bir teselli olduğunu belirtti, doğal afet konusunda siyaset güdülemeyeceğini söyledi.