Canlı yayında açıkladı: Ali Mahir Başarır, Zoom toplantısına davet edildi mi?

Canlı yayında açıkladı: Ali Mahir Başarır, Zoom toplantısına davet edildi mi?
tv100'de yayımlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Ali Mahir Başarır, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Başarır, Ekrem İmamoğlu'nun Zoom toplantısına davet edilmediğini söyledi.Gazeteci...

tv100'de yayımlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Ali Mahir Başarır, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Başarır, Ekrem İmamoğlu'nun Zoom toplantısına davet edilmediğini söyledi.

Gazeteci Gürkan Hacır, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Girne Amerikan Üniversitesi öğretim üyesi ve hukukçu Dr. Ruşen Gültekin, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, siyasal iletişimci Ferhat Murat, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. Yayına bağlanan CHP Grup Başkanvekili Av. Ali Mahir Başarır, CHP'deki değişim tartışmaları ve kurultay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Zoom toplantısına davet edilmedim"

İmamoğlu'nun değişim çağrısıyla ilgili Başarır "İmamoğlu, bu partinin önemli bir ismi. Kendisi aday olmak isteyebilir, demokratik koşullarda hareket başlatabilir, partinin tüzük ve kuralları çerçevesinde normal buluyorum." değerlendirmesini yaptı. Başarır, Par'ın "İmamoğlu'nun Zoom toplantısına davet edildiniz mi?" sorusuna "Zoom toplantısına davet edilmedim." cevabını verdi.