CHP'li Tarık Balyalı, Pendik Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklıyor

CHP'li Tarık Balyalı, Pendik Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklıyor
İBB CHP Grup Başkan Vekili Tarık Balyalı, Pendik Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamak üzere tüm partilileri 10 Aralık'ta CHP Pendik İlçe Başkanlığına çağırdı.Adaylık açıklaması için tüm partilileri 10...

İBB CHP Grup Başkan Vekili Tarık Balyalı, Pendik Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamak üzere tüm partilileri 10 Aralık'ta CHP Pendik İlçe Başkanlığına çağırdı.

Adaylık açıklaması için tüm partilileri 10 Aralık Pazar günü saat 15.00'da CHP Pendik İlçe Başkanlığına çağıran Balyalı, "Pendik Belediye Başkan aday adaylığımı sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum!" dedi.

Balyalı, açıklamasının devamında "Güçlü ve yaşam standardının daha yüksek olduğu, ötekisi olmayan bir gelecek için #PendikteBirlikte yürüyelim!" ifadelerini kullandı.

Akşener-Özel görüşmesinden önce İyi Parti'ye yaptığı yerel seçimlerde ittifak çağrısını bir süredir yineliyordu. İyi Parti'nin CHP ile iş birliği yapmama kararının ardından çağrısını bir kez daha yineleyen Özdağ, son olarak İyi Parti'den cevap beklediklerini söylemişti.