"Danışman" krizine Taşcıer'in ardından bir tepki de Gökçe Gökçen'den: İlk gün de karşıydım bugün de karşıyım

"Danışman" krizine Taşcıer'in ardından bir tepki de Gökçe Gökçen'den: İlk gün de karşıydım bugün de karşıyım
Perinaz Mahpeyker’in CHP Genel Başkan danışmanı olarak atandığının ortaya çıkmasının ardından CHP Milletvekili Gökçe Gökçen de tepki gösterdi. Gökçen, “Partimizin ideolojisiyle bağdaşmayan işlere ve bu işleri yapan...

Perinaz Mahpeyker’in CHP Genel Başkan danışmanı olarak atandığının ortaya çıkmasının ardından CHP Milletvekili Gökçe Gökçen de tepki gösterdi. Gökçen, “Partimizin ideolojisiyle bağdaşmayan işlere ve bu işleri yapan kişilerin örgütlerimizden daha değerli gösterilen pozisyonlara getirilmesine ilk gün de karşıydım bugün de karşıyım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Atatürk hakkındaki hakaret içeren paylaşımları ortaya çıkan Perinaz Mahpeyker’in danışman olarak atandığının ortaya çıkmasına CHP içinden de tepkiler yükseliyor. Gamze Taşçıer’in ardından CHP Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gökçe Gökçen de konuya ilişkin tepkisini dile getiren bir açıklama yaptı.

X hesabından paylaşımda bulunan Gökçe Gökçen, “Partimizin ideolojisiyle bağdaşmayan işlere ve bu işleri yapan kişilerin örgütlerimizden daha değerli gösterilen pozisyonlara getirilmesine ilk gün de karşıydım bugün de karşıyım. İlk gün de mücadelesini verdim gelecekte de vereceğim” dedi.