DEM'in Urfa eş başkan adayından AKP'ye seçim tavsiyesi

DEM'in Urfa eş başkan adayından AKP'ye seçim tavsiyesi
AKP'nin Urfa adayı Ali Murat Bucak'ın iktidar olmanın nimetlerinden bahsettiği konuşması sonrası bu kez de DEM Parti'nin Urfa eş başkan adayı Celallettin Erkmen'in iktidara tavsiyede bulunduğu sözleri tartışmaya yol açtı. AKP'nin...
AKP'nin Urfa adayı Ali Murat Bucak'ın iktidar olmanın nimetlerinden bahsettiği konuşması sonrası bu kez de DEM Parti'nin Urfa eş başkan adayı Celallettin Erkmen'in iktidara tavsiyede bulunduğu sözleri tartışmaya yol açtı. 

AKP'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Adayı Ali Murat Bucak'ın iktidar olmanın nimetlerinden bahsettiği konuşması gündem oldu.

Bucak'ın "Yahu iktidar ne kadar güzel bir şey. Şimdi arıyorum valiyi her şey 5 dakikada. Öyle güzel öyle güzel…" sözlerine ise DEM Parti'nin Urfa Eş Başkan adayı Celallettin Erkmen'den ilginç bir cevap geldi.

Bir YouTube kanalına konuşan Erkmen,  AK Parti bizim kazanmamızdan endişe duyuyorsa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını geri çeksin Yeniden Refah Partisi Adayı desteklesin" dedi.

 

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1709823246491.mp4"][/video]