Doğu Perinçek duyurdu: Vatan Partisi'nin İBB adayı İbrahim Okan Özkan oldu

Doğu Perinçek duyurdu: Vatan Partisi'nin İBB adayı İbrahim Okan Özkan oldu
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, İBB Başkan adaylarının İl Başkanı İbrahim Okan Özkan olduğunu duyurdu.Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,   partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının mevcut il...
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, İBB Başkan adaylarının İl Başkanı İbrahim Okan Özkan olduğunu duyurdu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,   partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının mevcut il başkanı İbrahim Okan Özkan olduğunu açıkladı.

Uydu kentler ve mahallelerle İstanbul'u yeniden inşa edeceklerini dile getiren Perinçek, "İstanbul'da ve bütün Türkiye'de o mahalle kültürünü, dayanışmasını, kardeşliğini, sevgisini ayağa kaldıracağız. İnsancıl kentler ve insancıl belediyeler kuracağız" ifadelerini kullandı.

İsminin açıklanmasının ardından sahneye çıkan Özkan, İstanbul'un sorunlarının Türkiye'nin sorunları olduğunu belirterek, "İstanbul'u sadece İstanbul'dan ibaret görenler İstanbul'u yönetemezler" dedi.

İstanbul'un sorunlarının dağ gibi olduğuna dikkati çeken Özkan, "Deprem, trafik, toplu ulaşım, kira, hayat pahalılığı, çarpık kentleşme. Bu sorunların en büyük sebebi, İstanbul'a düzensiz göç sonrası oluşan nüfus yoğunluğudur" ifadelerini kullandı.