Doha Büyükelçiliği önce Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını ertelediğini duyurdu sonrasında paylaşımını sildi

Doha Büyükelçiliği önce Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını ertelediğini duyurdu sonrasında paylaşımını sildi
Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinliklerini Filistin’de yaşanan saldırılar nedeniyle ertelendiğini duyurdu. Daha sonra büyükelçilik sayfasına gelen tepkiler nedeniyle duyuru kaldırıldıTürkiye’nin...

Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinliklerini Filistin’de yaşanan saldırılar nedeniyle ertelendiğini duyurdu. Daha sonra büyükelçilik sayfasına gelen tepkiler nedeniyle duyuru kaldırıldı

Türkiye’nin Katar’da bulunan Doha Büyükelçiliği sosyal medya paylaşımı yaparak Filistin’e yönelik saldırılar nedeniyle Cumhuriyet’in 100’ncü yılı etkinliklerini 24 Kasım’a ertelendiğini ve başla bir başlık altında düzenleyeceklerini açıkladı.

Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonlarını Erteliyoruz başlığı ile paylaşılan gönderiye bir çok kullanıcı tepki gösterdi.

İYİ Parti’li eski vekil ve eski Büyükelçi olan Ahmet Erozan Doha Büyükelçiliği’nin paylaşımına “Bir Büyükelçi böyle bir kararı resen alamaz” diyerek “Bu arada Doha Büyükelçisinin Bakanlık dışından atanmış olduğunu ve siyasi aidiyetinin tavan yapmış olduğunu da bilmenizi isterim. Büyükelçiyi de, talimatı vereni de kınıyorum” şeklinde tepki gösterdi.

Türkiye’nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi ve AKP Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun kardeşi.