Dükkan sahibi konuştu: Bakan Mehmet Şimşek, kumpir restoranının müdavimiymiş

Dükkan sahibi konuştu: Bakan Mehmet Şimşek, kumpir restoranının müdavimiymiş
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Ankara Oran’da bir alışveriş merkezinde (AVM) gittiği kumpir restoranının müdavimi olduğu ortaya çıktı. Hürriyet'e konuşan kumpir restoranının çalışanları, Bakan Şimşek’in...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Ankara Oran’da bir alışveriş merkezinde (AVM) gittiği kumpir restoranının müdavimi olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet'e konuşan kumpir restoranının çalışanları, Bakan Şimşek’in 18 Ağustos Cuma günü gelip kumpir yediğini aktardı. Şimşek ve eşi Esra Kara Şimşek’in sık sık restoranlarına gelip kumpir yediğini anlatan restoran çalışanları, “Bakan Şimşek’in tercihi sebzeli kumpir oldu, eşi ise karışık kumpir yedi. Buraya çok sık gelirler, eşi de devamlı müşterimiz” diye konuştu.

Eski bakanlığı döneminde de Şimşek’in restorana geldiğini ifade eden kumpir restoranı çalışanları, “Kendisini tanıyoruz zaten, o gün vatandaşlar da tanıdı ama sıraya girip fotoğraf çektiren olmadı. Son geldiğinde de her zamanki gibi sade bir şekilde geldi. Koruması da uzaktan takip eder zaten. Siparişlerini verdikten sonra da kumpirlerin hazırlanmasını bekledi. Restoranımız self servis olduğu için siparişi hazırlandığında da gelip yine kendisi aldı” dedi.