Ekrem İmamoğlu Ankara'da ofis tuttu iddiası: Yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı ofisi olacak

Ekrem İmamoğlu Ankara'da ofis tuttu iddiası: Yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı ofisi olacak
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu döneminin sonlanmasıyla ‘değişimciler’ de yeni dönem için harekete geçti. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşık...

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu döneminin sonlanmasıyla ‘değişimciler’ de yeni dönem için harekete geçti. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşık 2 ay önce Ankara İncek’te ofis tuttu.

Artı Gerçek’e konuşan partililer, İmamoğlu’nun Ankara’dan bilgi akışı sağladığı ofisini, yerel seçimlerin ardından burayı Cumhurbaşkanlığı makamı olarak kullanacağı iddia ediliyor.

İmamoğlu'na rapor sunulacak

Artı Gerçek’ten Seda Taşkın'ın haberine göre Ankara kulislerinden neler konuşulduğu, birebir takip edilecek. Yine CHP kulislerinde, yerel seçimlere ilişkin bilgi akış verişi gibi konular anında İmamoğlu’na aktarılacağı konuşuluyor. Bu kapsamda ofisteki danışmanlar rapor halinde düzenli aralıklarla bilgi akış verişi sağlayacak.

İmamoğlu görüşmelerini bu ofiste yapıyor

İmamoğlu’nun ofiste çalışacağı danışmanlarını Ankara’yı bilen isimlerden oluşturduğu da belirtiliyor. Ekrem İmamoğlu, Ankara’ya geldiğinde görüşmelerini de bu ofiste gerçekleştiriyor.