Erdoğan günler sonra basına görüntü verdi: Libya Başbakanı ile kapalı toplantı

Erdoğan günler sonra basına görüntü verdi: Libya Başbakanı ile kapalı toplantı
Gazete Pencere Haber MerkeziYaklaşık bir haftadır kameralara görüntü vermeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Libya Başbakanı Dibeybe'yi Vahdettin Köşkü'nde ağırladıAKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan en son 13 Ekim’de...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yaklaşık bir haftadır kameralara görüntü vermeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Libya Başbakanı Dibeybe'yi Vahdettin Köşkü'nde ağırladı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan en son 13 Ekim’de gerçekleşen Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nun dördüncü toplantısında katılımcılara seslenmişti.

Olağan hale gelen Çarşamba günü düzenlediği Meclis’teki grup toplantısını düzenlemeyen Erdoğan, bir ritüel haline gelen cuma namazı sonrası yaptığı basın mensuplarına yaptığı açıklamayı da gerçekleştirmedi.

Günler sonra fotoğraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'yi bugün İstanbul’da bulunan Vahdettin Köşkün ’de kabul etti. Toplantı basına kapalı şekilde yapıldı. Toplantıya ilişkin fotoğraflar yayınlandı.

Ayrıca Erdoğan İstanbul'da bir otelde düzenlenen 9. Türk Tıp Dünyası Kurultayı ve Aziz Sancar Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Töreni'ne video mesaj göndermişti.