Erdoğan, Sisi görüşmesine tepkiler çığ gibi büyüyor

Erdoğan, Sisi görüşmesine tepkiler çığ gibi büyüyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi ile görüşmesine yönelik tepkiler büyüyor. Erdoğan'a bir tepki de emekli Büyükelçi ve CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan'dan geldi. Tan, görüşmeye...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi ile görüşmesine yönelik tepkiler büyüyor. Erdoğan'a bir tepki de emekli Büyükelçi ve CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan'dan geldi. Tan, görüşmeye ilişkin "Birbirine bu kadar yakışan iki insan olamaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği olağanüstü ortak zirvesi için bulunduğu Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi ile görüştü.

Erdoğan ile Sisi’nin oldukça samimi fotoğraflarının paylaşılmasının ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Sosyal medya kullanıcıları Erdoğan’ın geçmişte Sisi’ye yönelik sözlerini hatırlattı.

Erdoğan’ın Sisi ile görüşmesiyle ilgili sosyal medyada yer alan bazı paylaşımlar şöyle:

Zafer Arapkirli “…Biz kalkıp Sisi’yle görüşemeyiz. Görüşenler de tarihte farklı bir şekilde değerlendirilecektir…” (Recep Tayyip Erdoğan 25 Şubat 2019)’

Gelecek Parti Milletvekili Selçuk Özdağ: CB Erdoğan,Mısır CB Sisi ile görüşmüş.
Ben neden görüştün diye sormayacağım. Daha önce niye görüşmem dediğini sorguluyorum. Mesela genel af çıkarması lazım diyordunuz, çıkardı mı?

Hilal Nesin: AKP’liler, Rabia işareti yaparak “Binali Yıldırım mı diyeceğiz yoksa darbeci Sisi mi?” dediğini de çekin sineye.

Emekli Büyükelçi Namık Tan: Birbirine bu kadar yakışan iki insan olamaz.