HÜDA-PAR'dan Filistin için cihat çağrısı: "Destek vermeyenler siyonistlere köle olmuşlardır"

HÜDA-PAR'dan Filistin için cihat çağrısı: "Destek vermeyenler siyonistlere köle olmuşlardır"
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, “Aksa Tufanı’na Destek Mitingi”ndeki konuşmasında Filistin için cihad çağrısında bulunarak "Bu soykırıma imkanları olup da sessiz kalan her kim varsa tarafsız değildir. Haysiyetsizdir...

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, “Aksa Tufanı’na Destek Mitingi”ndeki konuşmasında Filistin için cihad çağrısında bulunarak "Bu soykırıma imkanları olup da sessiz kalan her kim varsa tarafsız değildir. Haysiyetsizdir ve satılıktır” dedi.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Aksa Tufanı’na Destek Mitingi”nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Filistin'de 65 gündür soykırım yaşandığını belirtti.

Dinç, birçok kulvarda siyonistlerle cihad edilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“Evet herkes gücü nispetinde Siyonistlere karşı cihad etmeli. Siyonistlerin mallarını almayarak boykotla cihad edeceğiz. Kudüs davası ve Filistin’de katledilen çocuklar için meydanlara akın ederek cihad edeceğiz. Malımızla Filistinlilere yardım ederek cihad edeceğiz. Eğer imkân olsa insanlık düşmanları olan Siyonistlerle göğüs göğüse de cihad edeceğiz. Herkes gücü nispetinde bu seferden sorumludur. Gazze’de yaşanan soykırım hepimize bir görev yüklemiştir. Duamızda; Rabbimizin bizim elimizle siyonistleri kahretmesidir.”

"Destek vermeyenler siyonistlere köle olmuştur"

'Filistin davasına' sessiz kalanlara tepkisini gösteren Dinç,iktidara ve İslam ülkelerine çağrıda bulundu.

Bugün Filistin davasına destek vermeyenler, esaret zincirleri ile siyonistlere köle olmuşlardır. Hem dünyada hem de ahirette rezil olacaklardır. Kulakları sağır eden mazlum çocukların sesini duymayanlara yazıklar olsun. Zangır zangır dudakları ve ayakları titreyen çocukları görüp de harekete geçmeyenlere yazıklar olsun. 65 gündür yaşanan bu soykırıma imkanları olup da sessiz kalan her kim varsa tarafsız değildir. Haysiyetsizdir ve satılıktır."