İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın soruşturma izni verdiği belediye başkanı, soluğu Erdoğan'ın yanında aldı

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın soruşturma izni verdiği belediye başkanı, soluğu Erdoğan'ın yanında aldı
İYİ Parti’den AKP’ye geçen ve dün usulsüzlük yaptığı iddiasıyla hakkında soruşturma izni verilen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bugün AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Özcan,...

İYİ Parti’den AKP’ye geçen ve dün usulsüzlük yaptığı iddiasıyla hakkında soruşturma izni verilen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bugün AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Özcan, ziyaret sonrası Erdoğan ile yan yana çektirdiği pozu paylaştı.

Yerel seçimlerde İYİ Parti’den aday olan ve Millet İttifakı’nın oylarıyla Nazilli Belediye Başkanlığına seçilen Kürşat Engin Özcan, daha sonra AKP saflarına katıldı. Özcan hakkında dün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın imzasıyla soruşturma izni verildi. Soruşturma izninin ardından Özcan’ın ilk işi AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etmek oldu.

Sözcü’nün Latif Sansür’ün haberine göre; belediyede inceleme yapan müfettişler, Özcan ile Emlak İstimlak Müdür Vekili Ali Dürge’nin, belediye arazileri üzerinde bulunan portakal, zeytin, ot gibi ürünleri ihale yapmadan, rekabet şartları oluşturmadan, tutanakla bazı kişilere verilmesi suçu işlediklerini belirledi.

Erdoğan ile yan yana poz veren Özcan, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Nazillimize olan sevgisini derinden hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında #TürkiyeYüzyılı hedefimize ulaşmak için azimle çalışacağız”

Özcan’ın, Erdoğan ile çekildiği fotoğrafta hazırolda durduğu görüldü. Erdoğan ise masada oturarak poz verdi.

Görüşmenin detaylarını Manşet Aydın gazetesinden Mustafa Çelik yazdı. Habere göre; Erdoğan, Özcan ile özel bir odada görüştü. Özcan, AKP’ye geçtikten sonraki 11 aylık süreçte Erdoğan ile dördüncü kez bir araya geldi. Özcan’ın söz konusu ziyareti soruşturma izni haberinin hemen ardından gerçekleştirmesi dikkat çekti.