Saadet Partili Şahin: Vatandaş sizden AK Partili öğretmen istemiyor

Saadet Partili Şahin: Vatandaş sizden AK Partili öğretmen istemiyor
Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, "Bizim için aslolan liyakattir, vatandaş sizden AK Partili öğretmen istemiyor, vatandaş sizden liyakatli öğretmen istiyor" dedi.TBMM Genel Kurulu’nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim...

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, "Bizim için aslolan liyakattir, vatandaş sizden AK Partili öğretmen istemiyor, vatandaş sizden liyakatli öğretmen istiyor" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi ile Sayıştay raporlarının görüşmeleri devam ediyor. Genel Kurul'da bugün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülüyor. Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi üzerine söz alan Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, şunları söyledi:

"Vatandaş sizden AK Partili değil, liyakatli öğretmen istiyor"

"Mülakat konusunu Türkiye'nin geleceği adına önemsiyoruz. Türkiye'de liyakatlı bir sistemin inşa edilmesi adına önemsiyoruz. Bizim istediğimiz çok açık, gençlere bir söz verildi bu sözün iktidar tarafından yerine getirilmesidir. Bizim için aslolan liyakatin esas alınmasıdır. Bizim için aslolan bu torpil düzenine bu kayırmacı düzene bir son verilmesi; adaletli, liyakatli, objektif kriterlere dayalı bir sistemin inşa edilmesidir. Vatandaş sizden Ak Partili öğretmen istemiyor, vatandaş sizden liyakatli öğretmen istiyor!"