İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Başaran istifa etti

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Başaran istifa etti
İyi Parti'nin Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, görevinden istifa etti. İYİ Parti'nin Antep İl Başkanı Mehmet Başaran, henüz bilinmeyen bir nedenle 10 aylık görevinden istifa etti: "Gerek gördüğüm lüzum üzerine şerefle...

İyi Parti'nin Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, görevinden istifa etti.

İYİ Parti'nin Antep İl Başkanı Mehmet Başaran, henüz bilinmeyen bir nedenle 10 aylık görevinden istifa etti:

"Gerek gördüğüm lüzum üzerine şerefle yapmakta olduğum görevimden istifa ediyorum" diyen Başaran sosyal medya hesabında şunları paylaştı:

"Çocukluk aşkım olan şerefli, dürüst, mert, cesur liderime il başkanı olarak hizmet etme lütfuna beni layık gören Allah'a binlerce kez şükür ederim... Şehrim Gaziantep'e liderim Meral Akşener'e partim İYİ Parti'ye hizmet etmeye devam edeceğim...

Teşkilat başkanım Sayın Buğra Kavuncu'ya, bölge koordinatörlerim Sayın Yetkin Öztürk Bey ve Sayın Ahmet Çabukel'e, Genel Merkez Divan Kurulu üyelerime, G.İ.K. üyelerime sonsuz teşekkür ederim. Beni bu göreve layık gören kıymetli ve bu partinin gerçek sahipleri şerefli delegelerimize özel olarak teşekkür ediyorum.

Söz veriyorum! 3 yıl üye yapılmamama rağmen nasıl çalıştı isem bundan sonrada partimin maddi manevi emrinde olacak bir nefer olarak daha müreffeh bir Türkiye'nin tek kurtulma umudu olan İYİ Parti'me hizmet etmeye devam edeceğim. Başka Türkiye yok! Başka Meral Akşener yok!"