İYİ Partili Akburak'tan Gazeteci Ayşenur Arslan'a skandal sözler

İYİ Partili Akburak'tan Gazeteci Ayşenur Arslan'a skandal sözler
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak Gazeteci Ayşenur Arslan'ın bugün İYİ Parti lideri hakkında yazmış olduğu yazıya ilişkin, "Ayşenur hanım da daha önce yapmış olduğu hadsizliklere aynen devam ediyor. Kendisine...
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak Gazeteci Ayşenur Arslan'ın bugün İYİ Parti lideri hakkında yazmış olduğu yazıya ilişkin, "Ayşenur hanım da daha önce yapmış olduğu hadsizliklere aynen devam ediyor. Kendisine hiç yakıştıramıyorum." dedi.

Ayşenur Arslan bugün yazmış olduğu bir yazıda Akşener'in, "Sizce ben Alevi-Kürt bir Cumhurbaşkanı seçtirir miyim? Siyasi çizgim buna izin verir mi! Asla!" dediğini iddia etmişti.

Konuya ilişkin tv100 yayınına bağlanan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak Gazeteci Ayşenur Arslan'ı hedef alarak, "Maalesef bu ülkede Meral Akşener’e iftira atmak o kadar kolay ve basit ki. İYİ Parti’nin kendi başına seçime girmesi maalesef birçok kişiyi rahatsız etti. Ayşenur hanım da daha önce yapmış olduğu hadsizliklere aynen devam ediyor. Kendisine hiç yakıştıramıyorum. Yargı önünde bunun hesabını verecektir." dedi.