Kılıçdaroğlu, Akbelen'e gidecek

Kılıçdaroğlu, Akbelen'e gidecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerinden oluşan heyet, Muğla’nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı’nda Limak Holding ve IC Holding ortak iştiraki YK Enerji’nin kömür maden sahasını genişletmek için ağaçları...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerinden oluşan heyet, Muğla’nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı’nda Limak Holding ve IC Holding ortak iştiraki YK Enerji’nin kömür maden sahasını genişletmek için ağaçları katletmesine karşı başlayan direniş başlatan yurttaşlara destek vermek için yarın bölgeye gidecek.

Cumhuriyet'in haberine göre, CHP Grup Başkanı Özgür Özel konuya ilişkin "AKP 'Seçimi kazandım. 5 yıl boyunca  Meclis ayağıma dolanmasın. Sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri olmasın her şeyi bildiğimiz gibi yapalım' istiyor. Hem Meclis'te direndik, hem de sahada direneceğiz. Yarın Akbelen'de olacağız, direnişe destek vereceğiz" dedi.

 "Kimse kendisini yalnız hissetmesin, biz buradayız" diyen Özel, "CHP grubu kimin yanında olması gerekiyorsa onun yanında olacak. Nerede olması gerekiyorsa orada olacak. Sokaktan da meydandan da korkmadan Meclis'teki mücadeleyi de bırakmadan devam edecek" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan İkizköylüler, muhalefete çağrıda bulunup destek istemişlerdi.