Kılıçdaroğlu'nun Müslim Sarı'ya 'kurultay için çalışma' görevi verdiği iddiasına Müslüm Sarı'dan açıklama

Kılıçdaroğlu'nun Müslim Sarı'ya 'kurultay için çalışma' görevi verdiği iddiasına Müslüm Sarı'dan açıklama
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin seçimlerden başarısız çıkacağını düşünerek Müslüm Sarı'ya 'kurultay için çalışma' görevi verdiği iddialarına Müslüm Sarı'dan yanıt geldi.Bizim Tv Yayın Yönetmeni...
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin seçimlerden başarısız çıkacağını düşünerek Müslüm Sarı'ya 'kurultay için çalışma' görevi verdiği iddialarına Müslüm Sarı'dan yanıt geldi.

Bizim Tv Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç sosyal medya hesabından CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin seçimlerden başarısız çıkacağını düşünerek Müslüm Sarı'ya 'kurultay için çalışma' görevi verdiği iddiasında bulundu. Sevinç, "CHP’de şok iddia..

Seçimi bıraktı Kurultaya çalışıyorlar! Yakın ekibinden önemli bir kaynağın bildirdiğine göre Kılıçdaroğlu, CHP’nin seçimlerden başarısız çıkacağı düşüncesiyle CHP PM Üyesi Müslim Sarı’ya “kurultay için çalışma” görevi verdi." dedi.

Paylaşıma ilişkin açıklama yapan CHP PM Üyesi Müslüm Sarı, "Sayın Şaban Sevinç bir kaç saat önce beni aradığınızda bu iddiaların doğru olmadığını size kesin bir dille söylememe rağmen yaptığınız bu paylaşım yerel seçime doğru giderken partimize büyük zarar vermektedir. Kamuoyunun takdirine sunarım." dedi.