Mansur Yavaş: Az laf çok iş yaparsanız işte böyle rekor oyla kazanırsınız

Mansur Yavaş: Az laf çok iş yaparsanız işte böyle rekor oyla kazanırsınız
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Herkes bilmelidir ki bizim belediyecilik anlayışımı hiç kimseye değil sadece Ankara halkına kölelik yapmayı kabullenecek bir belediyecilik anlayışıdır" ifadelerini kullandı.Ankara...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Herkes bilmelidir ki bizim belediyecilik anlayışımı hiç kimseye değil sadece Ankara halkına kölelik yapmayı kabullenecek bir belediyecilik anlayışıdır" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açılan sandık sonuçlarına oyların yüzde 60'ından fazlasını aldı.

Mansur Yavaş'ın konuşmasından satır başları:

Değerli Ankaralılar, 2019 seçimlerini kazandığımızda kullandığım cümleleri tekrarlıyorum. Bizim karşımızda düşman yok. Siyasi partilerimiz farklı olabilir. Kimseyi ayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Ankara bize bundan 100 yıl önce farklı görüşlere sahip olsalar da bu kent bize bir anka kuşu gibi tüm zorlukları aşan Mustafa Kemal'in emanetidir.

Bu kent bize Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının ve gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin emanetidir. Nasıl pandemide tüm dünyaya hep birlikte bunu gösterdiysek, deprem hep birlikte yardıma koştuysak, şu andan itibaren 6 milyon tek yürek olacağız.

Tüm Türkiye'de Mansur Yavaş Belediyeciliği tescillenmiştir.

Bu seçimin kaybedeni bu seçimi müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok'tur. Ankara'da seçimi beton kaybetti, yeşil kazandı. Ankara'da şatafat ve haksız kazanç kaybetti, haklı kazanç sağlayan kazandı.

Herkes bilmelidir ki bizim belediyecilik anlayışımı hiç kimseye değil sadece Ankara halkına kölelik yapmayı kabullenecek bir belediyecilik anlayışıdır.

Sizlere söz veriyorum öncekinde olduğu gibi şeffaf olacağız, kimseyi ayırt etmeyeceğiz.

Değerli hemşehrilerim, bu seçim sonuçları herkese bir yol haritası çiziyor. Kutuplaştırmadan uzak durursanız, az laf çok iş yaparsanız, işte böyle rekor oyla seçiliyorsunuz.

Kentimizi hep birlikte yönetmeye hazır mıyız? Dayanışmanın, saygının ve sevginin gücünü herkese göstermeye var mısınız? Tevazudan ve iyilikten hiç şaşmadık yine şaşmayacağız. Kim olursa olsun nereden gelirse gelsin, iftira ve karalama yapan bütün televizyon kanallarına bugüne kadar boyun eğmedik bundan sonra da boyun eğmeyeceğiz. Altı milyon Ankaralı yine tek yürek olacağız.

Bizlere yola çıkarken desteklerini açıklayan partilere ayrıca teşekkür ediyorum.

Çankaya, Yenimahalle ve Elmadağ Belediyelerimiz vardı. Bunlara Ayaş Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Etimesgut Belediyesi henüz sayılıyor, Güdül, Haymana, Gölbaşı, Kalecik, Keçiören'de kazanmaya çok çok yakınız. Televizyonlarda söylemiştim. Pastanın üzerindeki çileğimiz Keçiören olacak. Mamak ve Kahramankazan'da çok öndeyiz. Nallıhan'ı kazandık. Polatlı, Şereflikoçhisar'ı kazandık. Diğer belediyelerimizin de sayımı devam ediyor. Bala da kazanmaya çok yakınız. Bu duruma göre belediye meclisinde çoğunluğu kazanıyoruz. Belediyede bizlere engel olan belediye üyeleri gitti. Çamlıdere'de bağımsız aday kazandı, o yüzde 90'la seçileceğim diyen başkan da gitti.

Bizim bir farkımız var seçimi kazandık 5 yıllığına görev aldık, ben buraya gelirken yüzde 60'ın üzerindeydi. Bir dahaki sefere oy vermeyen yüzde 40'ın da oyunu almamız lazım. Lütfen oy vermeyenlere saygı duyalım.