Memleket Partisi: 'Sayın Davutoğlu Gazze’de savaşmak istiyorsa uçak bileti masrafını karşılamaya hazırız'

Memleket Partisi: 'Sayın Davutoğlu Gazze’de savaşmak istiyorsa uçak bileti masrafını karşılamaya hazırız'
Memleket Partisi, “Hiç kimse kişisel siyasi ikbali uğruna Mehmetçiğimizin Gazze’ye gitmesini isteyemez! Sn Davutoğlu Gazze’de savaşmak istiyorsa, kendisi için Gazze’ye uçak bileti masrafını, Memleket Partisi olarak karşılamaya...

Memleket Partisi, “Hiç kimse kişisel siyasi ikbali uğruna Mehmetçiğimizin Gazze’ye gitmesini isteyemez! Sn Davutoğlu Gazze’de savaşmak istiyorsa, kendisi için Gazze’ye uçak bileti masrafını, Memleket Partisi olarak karşılamaya hazırız” açıklaması yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'İsrail'e mühlet' çıkışını destekleyip MHP lideri ile bir araya gelecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, bu kez de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'dan randevu talep etmişti. Gelecek Partisi lideri "Sayın Erdoğan ümit ederim şimdiye kadar herkese uzattığı eli Türkiye’de grubu bulunan ve eskiden bu meseleleri birlikte göğüslemiş olduğu bir devlet adamından esirgemez” demişti.

İkili görüşmelerini devam ettiren Davutoğlu’na Memleket Partisi’nden tepki geldi.

Bize düşen diplomatik girişimlere devam etmektir”

Memleket Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Hiç kimse kişisel siyasi ikbali uğruna Mehmetçiğimizin Gazze’ye gitmesini isteyemez! Sn Davutoğlu Gazze’de savaşmak istiyorsa, kendisi için Gazze’ye uçak bileti masrafını, Memleket Partisi olarak karşılamaya hazırız. Bize düşen, tarafları barışa ikna etmek için ‘diplomatik girişimlere devam etmek’ olmalıdır.” denildi.