MHP’li Yalçın, Davutoğlu’na hakaret etti: Muhalefete de aba altından sopayı gösterdi

MHP’li Yalçın, Davutoğlu’na hakaret etti: Muhalefete de aba altından sopayı gösterdi
MHP'li Semih Yalçın, "Erdoğan'ın Bahçeli ile seçim kazanma şansı yok” diyen Gelecek Partisi lideri Davutoğlu için "İdraksizdir, basiretsizdir" dedi. Yalçın, muhalefeti de uyararak, "Kimse yerel seçimlerdeki oy tablosuna güvenmesin" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir programda seçim sonuçlarını değerlendirerek AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın artık MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile seçim kazanamayacağını ileri sürmüştü.

"Erdoğan'ın artık Bahçeli ile seçim kazanma şansı yok” diyen Davutoğlu’na ise en sert tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan geldi.

"Davutoğlu idraksizdir, basiretsizdir"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yalçın, “Siyasetteki ederi binde yedi olan Davuloğlu” başlığı altında Davutoğlu’na şu sözlerle yüklendi:

"Siyasetteki ederi binde yedi olan Davuloğlu… Gerek Genel Seçimlerde gerekse Yerel Seçimlerde milletten boylarının ölçüsünü alan bazı yemsiz siyaset horozları, bir türlü susmak bilmiyor. Zamansız ötmeyi marifet zanneden bu politika kuşlarının başını Ahmet Davuloğlu çekiyor.

Siyasetteki ederi binde yedi olan Davuloğlu, bir takım kerametler peydahlayarak MHP ile seçim kazanılamayacağını öne sürmüş. Hadi oradan densiz… Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bazı belediye başkanlarının söylemi haline gelen ‘yerel halk’ sözleri ile ilgili tenkidini dahi anlamaktan aciz olan Davutoğlu idraksizdir, basiretsizdir."

"Bu millet, iktidar rüyası görenleri şapa oturtur"

Yerel seçimlerde büyük başarı elde eden muhalefete de aba altından sopa gösteren Yalçın, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Yerel seçim sonuçlarına kendi gerçeğinden fazla anlam yüklemek zorlama olur. Millet mesaj verir, ayar verir ama asla Milliyetçi-Ülkücü Hareket'ten ve MHP'den vazgeçmez.

MHP; beka teminatı, varlık refleksidir. Hiç kimse bu Yerel Seçimlerdeki oy tablosuna da fazla güvenmesin. 2028'e kadar Türkiye, başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere temel sorunlarını çözer. Bu millet, iktidar rüyası görenleri ve bilhassa MHP histerisi yaşayanları şapa oturtur, açığa düşürür. Bizden söylemesi..."