Muharrem İnce'den CHP'ye 'yavşak' çıkışına ilişkin açıklama

Muharrem İnce'den CHP'ye 'yavşak' çıkışına ilişkin açıklama
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce bugün CHP'yi hedef alarak, "Sen FETÖ'yle PKK'yla ilişkini böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez" demişti. İnce'den konuya ilişkin açıklama...
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce bugün CHP'yi hedef alarak, "Sen FETÖ'yle PKK'yla ilişkini böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez" demişti. İnce'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Mersin'in Tarsus ilçesinde yeniden aday gösterilmediği için CHP'den istifa eden Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'la birlikte gazetecilere açıklama yapmıştı.

İnce, "Tencere, iktidarı yıkar, doğrudur. Ama güvenlik, tencereyi yıkar. Sen FETÖ'yle PKK'yla ilişkini böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez. FETÖ'ye mesafe koyamazsan, PKK'ya mesafe koyamazsan dolar 100 lira olsun, millet sana oy vermez." demişti.

"Aradaki ilişkiyi kast ettim"

Muharrem İnce'den konuya ilişkin açıklama geldi. İnce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben tamamen aradaki ilişkiyi kast ettim. Haberin bu şekilde servis edilmesini kınıyorum." dedi.

İnce'nin paylaşımı bu şekilde:

Hangi terör örgütüyle nasıl bir ilişki kurulursa kurulsun, bu yavşak bir ilişki türüdür. Bu ifadeyi herhangi bir siyasi parti için kullanmam, kullanılmasını doğru bulmam. Ben tamamen aradaki ilişkiyi kast ettim. Haberin bu şekilde servis edilmesini kınıyorum.