Murat Yetkin: Kurmayları, Kılıçdaroğlu’nu iki konuda fena yanıltıyorlar

Murat Yetkin: Kurmayları, Kılıçdaroğlu’nu iki konuda fena yanıltıyorlar
Gazeteci, yazar Murat Yetkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayları tarafından iki konuda "fena yanıltıldığını" söylerken, "Böyle devam ederse CHP -ve muhalif seçmen- yerel seçimlerde de hüsran yaşayabilir"...

Gazeteci, yazar Murat Yetkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayları tarafından iki konuda "fena yanıltıldığını" söylerken, "Böyle devam ederse CHP -ve muhalif seçmen- yerel seçimlerde de hüsran yaşayabilir" yorumunu yaptı. 

Bu iki konunun, 31 Mart yerel seçimlerinin de genel seçimler kadar ağır bir hüsrana dönüşmesine yol açabileceğini belirten Yetkin, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan para bulamayacak, ekonomi -hatta “Kasım ayına kalmadan”- çökecek, huzursuzluk büyüyecek ve kitleler yerel seçimlerde AK Parti’yi cezalandıracak.

Yerel seçimler çantada keklik, halk belediyelerimizden memnun, kimi göstersek kazanırız. Kazandığımızda bugünler unutulur, Kurultay’a gideriz, siz de başta kalırsınız."

“Ya kazanamazsak?” sorusunun sorulmadığını ifade eden Yetkin, "B planı yok. Tıpkı Mayıs 2023 seçimlerinde olduğu gibi" dedi.

Yazının tamamı için tıklayın.