Mustafa Bozbey CHP'den Bursa Büyükşehir için adaylığını açıkladı

Mustafa Bozbey CHP'den Bursa Büyükşehir için adaylığını açıkladı
Geçtiğimiz dönem 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Bursa Büyük Belediye Başkanı Adayı olan Mustafa Bozbey, 31 Mart Yerel Seçimleri için de adaylığını duyurdu.Geçtiğimiz dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Bursa Büyükşehir...

Geçtiğimiz dönem 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Bursa Büyük Belediye Başkanı Adayı olan Mustafa Bozbey, 31 Mart Yerel Seçimleri için de adaylığını duyurdu.

Geçtiğimiz dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan eski Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2024'teki yerel seçimler için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını duyurdu.

"'Yarım kalan hikayeyi tamamla' dediler"

Parti binasında önünde kalabalığa seslenen Bozbey, şu açıklamayı yaptı

Biliyorsunuz ben beş yıldır sahalardayım. Mücadeleyi ve kent için çalışmayı hiç bırakmadım. Bu süreçte hangi kapıyı çalsak, kimlerle karşılaşsak aynı şeyleri duydum. ‘Yazık oldu Bursa’nın beş yılına. Yazık oldu Bursa’nın çocuklarına, gençlerine’ dediler. ‘Yarım kalan hikayeyi tamamla. Bozbey gelecek, Bursa gülecek.’ Dediler ki; ‘Bozbey gelince bunların hepsi düzelecek.’ Bu umut ve duyulan bu güven için adayım. En önemlisi bu hoyrat yönetim anlayışının kente ve kentlilere kaybettirdiklerine dur demek için adayım. Çünkü güzel Bursa’mızın artık kaybedeceği bir dakikası bile yok."