Mustafa Sandal, Akşener'i ziyaret etti: "Abla şefkati hissettirdi"

Mustafa Sandal, Akşener'i ziyaret etti: "Abla şefkati hissettirdi"
Sanatçı Mustafa Sandal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geldi. Görüşmeyi sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla duyuran Sandal, "Sohbetine gerçekten doyum olmuyor" dedi.Mustafa Sandal, görüşmeyi bu ifadelerle...

Sanatçı Mustafa Sandal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geldi. Görüşmeyi sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla duyuran Sandal, "Sohbetine gerçekten doyum olmuyor" dedi.

Mustafa Sandal, görüşmeyi bu ifadelerle duyurdu:

"Her daim sanatın ve sanatçının yanında olan Sn. Meral Akşener'in Ankara'da misafiri oldum. Çok da güzel ağırlandım. Bir abla şefkatiyle hissettirdiği samimi ve aydınlatıcı sohbetine gerçekten doyum olmuyor."

TIKLAYIN | Mustafa Sandal’dan Halil Konakcı’ya sert çıkış: Seni gidi şarlatan kılıklı provokatör…

Ünlü şarkıcı, açıklamalarıyla sık sık gündem olan Halil Konakçı'nın sözlerine tepki göstermiş, "Şimdide kafir olduk öyle mi:) Seni gidi şarlatan kılıklı provokatör. Burası Atatürk ve silah arkadaşlarının kan dökerek kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Bugün, yarın ve ilelebet de öyle kalacaktır. Hadi koçum başka kapıya, yemezler!" demişti.

İYİ Parti sözcüsünden destek

Bunun üzerine İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Sandal'ı desteklemiş, "Kıymetli Mustafa Sandal, duyarlılığınız için teşekkürler. Nerede ve kim olursa olsun bu ülkenin, Cumhuriyetin kurucu liderine ve Türk Milletinin değerlerine dil uzatamaz!" paylaşımını yapmıştı.

"Sizin gibi vekillerimiz beni mutlu ediyor"

Sandal da Zorlu'ya, "Sn. Vekilim, dik duruşunuz ve nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Sizin gibi vekillerimizin mecliste şanlı Türk bayrağımızı ve Atatürk ilkelerini savunduğunu bilmek hem bir sanatçı, hem de iki evlat babası olarak beni mutlu ediyor. Var olun" yanıtını vermişti.