Necati Doğru: Fatih Erbakan saraya “rüşvetçi” dedi!

Necati Doğru: Fatih Erbakan saraya “rüşvetçi” dedi!
Sözcü yazarı Necati Doğru bugün yayımlanan yazısında "Ülkemiz yanıyor ama ülkeyi iyi idare ettikleri için değil muhalefet zayıf, tembel, miskin, tutarsız kaldığı için her seçimi ve son seçimi de (yüzde 52 ile) kazandılar."...

Sözcü yazarı Necati Doğru bugün yayımlanan yazısında "Ülkemiz yanıyor ama ülkeyi iyi idare ettikleri için değil muhalefet zayıf, tembel, miskin, tutarsız kaldığı için her seçimi ve son seçimi de (yüzde 52 ile) kazandılar." eleştirisini yaptı. Doğru, son seçimde Necmettin Erbakan'ın oğlu Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın da Cumhur ittifakı içinde yer alarak AKP’yi yeniden Meclis'e taşımasına ilişkin “Türkiye'de siyasetçi! Babasını bile harcıyor.” yorumunu yaptı.

Fatih Erbakan önümüzdeki seçimlere kendi partisinin adaylarıyla seçime gireceklerini açıkladı. Erbakan’ın sözlerini hatırlatan Doğru, şöyle yazdı:

“Tarihinde gösterdiği gibi Milli Görüş Belediyeciliği'nde rüşvetin, yolsuzluğun, adam kayırmanın olmadığı bir belediyecilik anlayışını getireceğiz. İktidara geldiğimizde; ‘Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını başta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olmak üzere bütün belediyelerin giriş kapısına asacağız.”

Bu sözler açık.

Saraya rüşvetçi diyor.

Daha 4 ay önce mayıstaki genel seçimlerde Fatih Erbakan, sarayda oturanla birlikte TV ekranlarından görüntü verip, aynı ittifak içinde yer almıştı.

Fikir değiştirdi.

Bu kez:

Birlikte fotoğraf yok.

Belediyeleri kazanacak.

İktidara da gelecek.

“Rüşvet alan da veren de melundur (Allah'ın lanetine uğramıştır) tabelasını” saraya da asacak.

Kolay gelsin!

Şansı bol olsun!

Doğru'nun yazısının tamamı