Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlık başvurusu için dilekçesini verdi

Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlık başvurusu için dilekçesini verdi
AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı adaylığı için başvurusunu yaptı.TBMM'de açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, "AK Parti Meclis Grubu yöneticileri ve MHP grup yöneticileri şahsımı TBMM Başkanlığı...

AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı adaylığı için başvurusunu yaptı.

TBMM'de açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, "AK Parti Meclis Grubu yöneticileri ve MHP grup yöneticileri şahsımı TBMM Başkanlığı için aday gösterdiler. Bugün şahsi dilekçemi vererek süreci başlatmış olduk. Bundan sonra söz Meclis'teki 600 milletvekilinindir" dedi.

Kurtulmuş, Meclis'te bulunan diğer siyasi partilere ziyaretler gerçekleştireceğini ancak bu ziyaretlerin nezaket ziyareti olacağını belirterek, "Biz siyasi partiler olarak çok farklı düşüncelere sahip olabiliriz. Farklı projelerimiz olabilir. Ancak diyalog içerisinde ortak zeminlerde bir araya gelerek bu mücadeleyi devam ettirelim. Bunun başlangıcında bir dostluk elini uzatarak da parti ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretlerin nezaket ziyaretleri olduğunu bir kez daha belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.