Ödemiş'te belediye personeline 27 bin 100 TL promosyon verilecek

Ödemiş'te belediye personeline 27 bin 100 TL promosyon verilecek
Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, belediye iştiraki Personel Limited Şirketinde çalışan personelin 27 bin 100 TL banka promosyonu alacağını açıkladı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, belediye iştiraki Personel Limited Şirketinde çalışan personelin 27 bin 100 TL banka promosyonu almasını sağladı. Ödemiş Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan 632 kişinin yararlanacağı promosyon ihalesi kapsamında Türkiye İş Bankası ile anlaşma sağlandı. 36 ay sürecek anlaşma kapsamında şirket çalışanlara 27 bin 100 TL promosyon verilecek.

1 Mayıs Emek ve Dayanışması Günü öncesi işçilerle kahvaltıda bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, “Ödemiş’e en iyi şekilde hizmet etmek için varız. Bunu birlikte yapacağız. Bizim için en yüce değer emek. Bu emeğin karşılığında işçimizin hayatını kolaylaştırmak da bizim sorumluluğumuzdur. Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi sizin emeğinizi ve haklarınızı korumak ve iyileştirmek önceliğimizdir. Ekonomik dar boğazın yaşandığı bugünlerde yaptığımız ihale sonucunda alınacak bu promosyon, personelimize bir nebze destek olacaktır. Promosyon, mayıs ayında hesaplarınıza yatırılacaktır. Çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.