Özdağ, Starbucks'tan gençlerle seslendi:İsrail'i Starbucks'a girip kahve dökenler destekliyor

Özdağ, Starbucks'tan gençlerle seslendi:İsrail'i Starbucks'a girip kahve dökenler destekliyor
Zafer Parti'li Özdağ, Samsun'daki bir Starbucks şubesinden kahve zincirine gidenlere saldıranlara "İsrail'i esas destekleyenler Starbucks'a girip kahve dökenler ve onların arkasındaki ağababaları" diyerek cevap verdi.Zafer Partisi...

Zafer Parti'li Özdağ, Samsun'daki bir Starbucks şubesinden kahve zincirine gidenlere saldıranlara "İsrail'i esas destekleyenler Starbucks'a girip kahve dökenler ve onların arkasındaki ağababaları" diyerek cevap verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun Atakum'da gençlerle bir araya geldi. Son günlerde İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek için birçok kentte Starbucks'ın müşterilerine saldıranları hatırlattı. Özdağ, kahve zincirinde oturan gençlerin hiçbirinin İsrail'in politikalarını desteklemediğini belirterek, "İsrail'i esas destekleyenler Starbucks'a girip kahve dökenler ve onların arkasındaki ağababaları" dedi. Türkiye'deki gençlere kimsenin karışamayacağını söyleyen Özdağ, "Kimse sizi sisyasi görüşlerinizden dolayı yargılayamaz. Burası, demokratik bir ülke. İstediğiniz gibi düşünür ve bunu ifade edersiniz." diye konuştu.