Özdağ: Türkiye Ottawa anlaşmasından çekilerek sınıra mayın döşemek zorunda

Özdağ: Türkiye Ottawa anlaşmasından çekilerek sınıra mayın döşemek zorunda
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, kaçakların Türkiye'ye girişinin engellenmesine ilişkin olarak "Duvarlar ile geçişleri engellemek mümkün değil. Türkiye Ottawa anlaşmasından çekilerek sınıra mayın döşemek zorunda" dedi.Özdağ,...

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, kaçakların Türkiye'ye girişinin engellenmesine ilişkin olarak "Duvarlar ile geçişleri engellemek mümkün değil. Türkiye Ottawa anlaşmasından çekilerek sınıra mayın döşemek zorunda" dedi.

Özdağ, Twitter hesabından "Gaziantep’ten bir dostumun mesajını paylaşıyorum. Bu sabah whatsappdan yazmış. “Aracım arızalandı ve çekici çağırdım.Yolda giderken sohbet sohbeti açtı. Düztepede oturduğunu belirtti. Yan komşuları Suriyeli olduğunu ve 1 hafta önce evlendiğini söyledi. Kadını özel olarak Suriye’den getittirmiş ve telden atlama (sınırdan geçme) ücreti vermiş. Ücret ne kadar diye sorduğumda 600 TL dedi.” Duvarlar ile geçişleri engellemek mümkün değil. Türkiye Ottawa anlaşmasından çekilerek sınıra mayın döşemek zorunda." ifadelerini kullandı.