Özgür Özel ve İmamoğlu futbol oynayan gençleri ziyaret etti

Özgür Özel ve İmamoğlu futbol oynayan gençleri ziyaret etti
CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay’dan Osmaniye’ye geçerken yol üzerinde halı sahada futbol oynayan gençleri ziyaret etti. Penaltı kullanan Özgür Özel, iki farklı köşeye kullandığı atışların...

CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay’dan Osmaniye’ye geçerken yol üzerinde halı sahada futbol oynayan gençleri ziyaret etti. Penaltı kullanan Özgür Özel, iki farklı köşeye kullandığı atışların ikisini de gole çevirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, deprem bölgesi ziyareti kapsamında, Hatay'dan Osmaniye'ye geçerken yol üzerinde halı sahada futbol oynayan gençleri ziyaret etti.

Özgür Özel, çocuklarla sohbet ettikten sonra penaltı attı. İki farklı köşeye kullandığı atışların ikisini de gole çeviren Özel, daha sonra İmamoğlu ile birlikte çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Özel, “Ben ortaokul, lise ve üniversitede ben hep hentbol oynadım. Futbolda da fena değilim ama çoktandır oynamıyoruz. Maraton koşuyorum 42 kilometre başkanımın maratonunu iki kere bitirdim.” diye konuştu.

İmamoğlu ise, “Avrasya maratonunda hem de gizli gizli koştu. Birkaç sene önce bir baktım kalabalığın arasında koşuyordu. Bu sene tabi yoğunluktan gelemedi.” sözleri üzerine Özel, “Aynı gün bizim maraton vardı” cevabını verdi.

İmamoğlu da “İnşallah seneye sizi maratonun başlangıcında yollarız.” dedi. “Halı saha maçında sizi görebilir miyiz?” sorusuna İmamoğlu, “Olabilir aynı takımda oynarız o zaman” .dedi.