Pahalı saatiyle gündem olmuştu: AKP’li vekilden açıklama

Pahalı saatiyle gündem olmuştu: AKP’li vekilden açıklama
AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, gündem olan saatiyle ilgili açıklama yaptı. Yenişehrlioğlu, “Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM'de ziyaretine gelenlerle fotoğrafını "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaştı. Yenişehirlioğlu'nun kolundaki saatin fiyatı kısa sürede gündem oldu. Yenişehirlioğlu, paylaşımını sildi.

Yenişehirlioğlu, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada paylaşımı silme nedeninin Ispartalı partililere yönelik hakaretlerden kaynaklı olduğunu savunurken gündem olan saatine ilişkin ise “helal yoldan edindiğim saatim” dedi.

Yenişehirlioğlu’nun paylaşımı şu şekilde;

Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur :Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor.

Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.