Saadet Partili Selçuk Özdağ: Merkez Bankası Başkanı'nın ailesi Merkez Bankası'na taşınmış

Saadet Partili Selçuk Özdağ: Merkez Bankası Başkanı'nın ailesi Merkez Bankası'na taşınmış
Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın ailesinin TCMB Sosyal Tesisi'ne taşınıp bir çalışanı işten çıkarması iddiasına ilişkin, "Merkez Bankası’nın ABD’den transfer edilen kurtarıcı...
Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın ailesinin TCMB Sosyal Tesisi'ne taşınıp bir çalışanı işten çıkarması iddiasına ilişkin, "Merkez Bankası’nın ABD’den transfer edilen kurtarıcı başkanı, İstanbul’da kiralık evler çok pahalı bu yüzden anne-babamın evine taşındım diyordu. Ailesi de fırsat bu fırsat deyip Merkez Bankası’na taşınmış." dedi.

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın ailesinin TCMB Sosyal Tesisi'ne taşınıp bir çalışanı işten çıkarması iddiasına ilişkin konuştu.

"Fırsat bu fırsat deyip..."

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, "Merkez Bankası’nın ABD’den transfer edilen kurtarıcı başkanı, İstanbul’da kiralık evler çok pahalı bu yüzden anne-babamın evine taşındım diyordu. Ailesi de fırsat bu fırsat deyip Merkez Bankası’na taşınmış." dedi.

— Selçuk ÖZDAĞ (@selcukozdag) January 18, 2024