Siyasiler, öldürülen HÜDA PAR il sekreteri için taziye mesajı yayımladı

Siyasiler, öldürülen HÜDA PAR il sekreteri için taziye mesajı yayımladı
Bugün akşam saatlerinde HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na yapılan bıçaklı saldırıda İl Başkanı Salih Demir yaralandı, İl Sekereteri Sacit Pişgin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. AKP Genel Başkan Yardımcısı...

Bugün akşam saatlerinde HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na yapılan bıçaklı saldırıda İl Başkanı Salih Demir yaralandı, İl Sekereteri Sacit Pişgin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıyı lanetlediği bir açıklama yayımladı. Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"HÜDAPAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin’i hedef alan vahşi saldırıyı lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden Sacit Pişgin’e Yüce Allah’tan rahmet, yaralı Salih Demir’e acil şifalar diliyoruz. Güvenlik güçlerimiz faili derhal yakalamış olup tahkikatı derinlemesine yürütmektedir. Siyaseti hedef alan şiddetin üzerine gidilecek; hadise her yönüyle aydınlatılacaktır. HÜDAPAR camiasına taziyelerimizi iletiyoruz."

Karamolaoğlu: Böylesi acı bir haber almak hepimizi üzmüştür

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da hayatını kaybeden Pişgin'e rahmet diledi, "Siyasette şiddetin en küçüğüne dahi karşıyken böylesi acı bir haber almak hepimizi derinden üzmüştür" dedi:

"HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda namazdayken katledilen İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet; yaralanan İl Başkanı Salih Demir'e acil şifalar ve tüm HÜDA PAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Siyasette şiddetin en küçüğüne dahi karşıyken böylesi acı bir haber almak hepimizi derinden üzmüştür."

Babacan: Şiddetle kınıyorum

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, saldırıyı kınadı ve şu mesajı paylaştı:

"HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden il sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve HÜDA PAR camiasına baş sağlığı diliyorum. Saldırı sonucu yaralanan il başkanı Salih Demir’e acil şifalar temenni ediyorum."

Davutoğlu: Bu menfur saldırı bir an önce aydınlatılmalı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, HÜDA PAR camiasına başsağlığı diledi:

HÜDAPAR Adana İl Başkanlığına yapılan saldırıyı lanetliyorum. İbadet ettikleri sırada uğradıkları saldırı sonucu vefat eden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e acil şifa diliyorum. HÜDAPAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu menfur saldırı bir an önce aydınlatılmalı.

TIKLAYIN: HÜDA PAR’ın Adana İl Başkanlığı’na bıçaklı saldırı: İl sekreteri Sacit Pişgin hayatını kaybetti!