Turgut Altınok, Alevi derneklerinin temsilcileriyle görüştü: Cemevi irtibat bürosu kuracağız

Turgut Altınok, Alevi derneklerinin temsilcileriyle görüştü: Cemevi irtibat bürosu kuracağız
AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, Alevi derneklerinin temsilcileriyle yaptığı görüşmede belediye seçimlerini kazanmaları durumunda cemevlerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.AKP'li kurmayların yerel seçimlere az bir...
AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, Alevi derneklerinin temsilcileriyle yaptığı görüşmede belediye seçimlerini kazanmaları durumunda cemevlerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

AKP'li kurmayların yerel seçimlere az bir süre kala Alevi dernek temsilcileriyle yaptıkları görüşmeler artmaya başladı. AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un ardından bu kez de Ankara adayı Turgut Altınok, Alevi Federasyonu ve derneklerince Mamak'ta düzenlenen buluşmaya katıldı.

1994 yılında Keçiören'de belediye başkanı olarak göreve seçildikten sonra 15 yıl boyunca Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli programları yaptığını hatırlatan Altınok, Kerbela olayının yüreklerinde hala yanan bir ateş olduğunu söyleyerek, kardeşlik ve sevgi tohumlarını hep birlikte yeşertmeleri gerektiğini kaydetti.

Altınok, büyükşehir belediye başkanı olması durumunda cemevlerine her türlü desteği vereceklerini, Hüseyin Gazi Cemevi'ne otobüs ringi yapacaklarını, Cemevi-Alevi irtibat bürosu kuracaklarını bildirdi.