Yurtdışı yasağı olan Ömer Faruk Gergerlioğlu’na Numan Kurtulmuş'tan Azerbaycan daveti

 Yurtdışı yasağı olan Ömer Faruk Gergerlioğlu’na Numan Kurtulmuş'tan Azerbaycan daveti
Meclis Genel Kurulu’nda Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un yurtdışı çıkış yasağı olan HEDEP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu Azerbaycan’a birlikte gitmek için davet ettiğini paylaştı.Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi...

Meclis Genel Kurulu’nda Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un yurtdışı çıkış yasağı olan HEDEP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu Azerbaycan’a birlikte gitmek için davet ettiğini paylaştı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP)  Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un önümüzdeki günlerde Azerbaycan’a yapacağı ziyaret nedeniyle kendilerinden bulunduğu talebi Meclis Genel Kurulu’nda paylaştı.

Azerbaycan’a asker gönderebildiklerini ancak milletvekili gönderemediklerine işaret eden Önder, “Sayın Numan Kurtulmuş, önümüzdeki günlerde Azerbaycan’ı ziyaret edecek. TÜRKPA toplantısı için. Bizden de sayın Gergerlioğlu’nu bu seyahate davet etti. Fakat hakkında yurt dışı çıkış yasağı var. O tahdit olan vekillerimizden. Keşke asker göndermekteki iştahımızı vekillerimizi de gönderme konusunda şey etsek” dedi.