İddia: TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu

İddia: TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu
Gazeteci Hasan Basri Akdemir, TİP PM'nin Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak Gökhan Zan ismine karar verdiğini, resmi açıklamanın yarın yapılacağını açıkladı.CHP'nin mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı...
Gazeteci Hasan Basri Akdemir, TİP PM'nin Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak Gökhan Zan ismine karar verdiğini, resmi açıklamanın yarın yapılacağını açıkladı.

CHP'nin mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı aday göstermesiyle ilgili tartışmalar sürerken Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) de sürpriz bir karar geldi.

Gazeteci Hasan Basri Akdemir; İYİ Parti'den milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen, daha sonra istifa eden eski futbolcu Gökhan Zan'ın TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olduğunu duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akdemir, TİP PM'nin karar aldığını, Zan'ın teklifi kabul ettiğini ve resmi açıklamanın yarın yapılacağını ifade etti.

CHP Savaş'ı çekerse TİP Gökhan Zan'ı çekecek

Öte yandın Gerçek Gündem'in haberine göre TİP eski Hatay Milletvekili ve parti yöneticisi Barış Atay’ı adaylık için ikna edemedi.

CHP’nin Lütfü Savaş’ı adaylıktan çekmesi durumunda ise eski futbolcu Gökhan Zan da çekilecek. Ve büyük ihtimalle Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’dan aday olacak.