Abdullah Avcı: Bir kısa mesaj beni kendime getirdi

Abdullah Avcı: Bir kısa mesaj beni kendime getirdi
Trabzonspor'daki ikinci dönemini geçiren Abdullah Avcı, başkanın bir kısa mesajı ile dönmeye karar verdiğini söyledi. Avcı, "Bir gün Sayın Ertuğrul Doğan kısa bir mesaj attı. O zaman anladım ki içimde bir yerlerde Trabzon...

Trabzonspor'daki ikinci dönemini geçiren Abdullah Avcı, başkanın bir kısa mesajı ile dönmeye karar verdiğini söyledi. Avcı, "Bir gün Sayın Ertuğrul Doğan kısa bir mesaj attı. O zaman anladım ki içimde bir yerlerde Trabzon tutkusunu hala atamadığım bir şeyler var. Evet. Burada bir şampiyonluk yaşadık ve birçok teknik adam için belki bu yeteri kadar büyük bir mesele. Ama o mesajı okur okumaz aklımdan geçen ilk şey 'Bir kez daha yapabiliriz' oldu. Bu kadar çabuk geri dönmeyi bekliyor muydum sorusuna, bütün samimiyetimle cevap vermem gerekirse, demek ki bekliyormuşum. O mesaj gelene kadar fark etmemişim ama Trabzon'u çok özlemişim."

"Gelecek sezon en tepede olacağız"

Abdullah Avcı sözlerine şöyle devam etti:

"Tekrar doğru planlama ile devreye sokacağız. Kısa sürede ve pragmatik olacak. Başarı bir sonuç değil, bir süreçten geçiyor. Biz bunu adım adım en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Sahada agresif olan, baskı yapan bir takım oluşturmaya çalışacağım. İlk geldiğimiz dönemde takım 17. sıradaydı ve 4. sıraya taşımıştık. Biz bu alışkanlığı kazanalım, Avrupa'ya gidelim. Önümüzde Türkiye Kupası gibi önemli bir hedef de var. Bunu yaparken de önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız. Önümüzdeki sezon en tepeye oynamak için planlamamızı yapmaya başladık."