Abdurrahim Albayrak köprüde yaşanan intihar olayının perde arkasını anlattı

Abdurrahim Albayrak köprüde yaşanan intihar olayının perde arkasını anlattı
Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak köprüde intihara kalkışan bir vatandaşı ikna edip kurtararak gündeme gelmişti. Albayrak yaşanan olayın ayrıntılarını Akşam gazetesine anlattı.Albayrak trafikte giderken köprünün...

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak köprüde intihara kalkışan bir vatandaşı ikna edip kurtararak gündeme gelmişti. Albayrak yaşanan olayın ayrıntılarını Akşam gazetesine anlattı.

Albayrak trafikte giderken köprünün korkuluklarına çıkan birini gördüğünü belirterek, "Adamın intihar etmek üzere olduğunu görünce arabadan fırladım. Polis arkadaşlara 'İzin verin ben onu ikna edeceğim. Siz hiç merak etmeyin' dedim. Buradan onlara da çok teşekkür ediyorum. İzin verdiler. Orada bayağı bir konuştuk. 10 yıldır bir hastanede çalışıyormuş. İşten çıkartmışlar. Eşinden de ayrıymış. Çocuğu yokmuş. Önce beni tanımadı, sonra tanıyınca güveni arttı. Ona dedim ki, 'Yüce Allah büyüktür. Bir kapıyı kapatır, bir kapıyı açar. Bak ben senin ayağına geldim. Seni işe alıyorum.' Bu sözlerimden sonra ikna oldu. Ağlayarak geldi bana sarıldı." dedi.

"Pazartesi günü işbaşı yapacak"

Abdurrahim Albayrak ikna yönetim ile hayata tutundurduğu kişiyle yemek yediğini ve annesi ile görüştüğünü de açıkladı: "Polis memuru arkadaşlar onu ifadesini almak için karakola götürdüler. Kartvizitimi verdim. Ertesi gün de benim Karadeniz yemekleri günüm vardı. Onu da yemeğe davet ettim. Ona nasihatlerde bulundum. Annesi çok üzülmüş. 'Ara annenle konuşayım' dedim. Bayağı güzel bir gün oldu....Dedim ki, 'Bak geldin benim odama kadar çıktın. Kendini aşağıya atsaydın bunları yaşayamayacaktın. Bu güzellikleri yaşayamayacaktın. Artık bunları düşünmeyeceksin. Şimdi Altur'un Yeni İstanbul Havaalanı ofisinde çalışacak. Pazartesi işbaşı yapacak. Önemli olan onun yaşamasıydı."