Adana Demirspor- Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Galatasaray'ın ilk 11'i nasıl?

Adana Demirspor- Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Galatasaray'ın ilk 11'i nasıl?
Trendyol Süper Lig'de 34. hafta bu akşam oynanacak Adana Demirspor- Galatasaray maçıyla başlayacak.

Süper Lig’de 34. Hafta bu akşam oynanacak Adana Demirspor- Galatasaray maçıyla perdesini açıyor. Adana Demirspor - Galatasaray mücadelesi Yeni Adana Stadyumu’nda 26 Nisan Cuma günü saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Liderlik yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 4’e yükselten Galatasaray, Adana Demirspor karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Galatasaray geride kalan 33 haftada 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 90 puan topladı. Ligde bu sezon sadece Hatayspor’a mağlup olan sarı-kırmızılılar toplamda rakip fileleri 77 kez sarsarken kalesinde ise yalnızca 21 gol gördü.

Geçtiğimiz hafta Samsunspor ile berabere kalan Adana Demirspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı. Hikmet Karaman yönetimindeki Adana temsilcisi son haftalara düşme potasından uzakta giriyor. Demirspor’da Nani hafta başında kadro dışı bırakılmıştı. Yusuf Sarı ve Emre Akbaba’nın ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacağı açıklandı.

Adana Demirspor geride kalan 33 haftada 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyette 41 puan topladı. Ligin en fazla berabere kalan takımı olan mavi-lacivertliler, topladığı 41 puanla 11. sırada yer alıyor.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i şöyle:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Ziyech, Icardi.

Galatasaray’ın kalan maçları

Trendyol Süper Lig’de lider konumda bulunan Galatasaray, Adana Demirspor maçının ardından ligde Sivasspor’u konuk edecek. İşte, Galatasaray’ın kalan maçları;

Adana Demirspor (D)

Sivasspor (E)

Karagümrük (D)

Fenerbahçe (E)

Konyaspor (D)