Ahmet Çakar'dan olay sözler: Derbinin hakemini 3 gün önce açıklamıştım

Ahmet Çakar'dan olay sözler: Derbinin hakemini 3 gün önce açıklamıştım
Ahmet Çakar, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını 3 gün önce açıklamıştım dedi.Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma...

Ahmet Çakar, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını 3 gün önce açıklamıştım dedi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesi Sabah Spor yazarı Ahmet Çakar, derbi ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. "Derbinin hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını 3 gün önce Beyaz Futbol programında açıklamıştım." ifadelerini kullanan Çakar, derbini hakemi Atilla Karaoğlan ile ilgili olay sözler sarf etti.

"MHK'den sızma oldu"

"Derbinin hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını 3 gün önce Beyaz Futbol programında açıklamıştım. Sebebi şu, Federasyon ve MHK'den sızma oldu. Önceden bana haberi uçurdular. Ben de kamuoyu ile paylaştım. Yanlış bir atama mı? Hayır...Derbinin hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını 3 gün önce Beyaz Futbol programında açıklamıştım. Sebebi şu, Federasyon ve MHK'den sızma oldu. Önceden bana haberi uçurdular. Ben de kamuoyu ile paylaştım. Yanlış bir atama mı? Hayır...

Bir tarafta geçen yıl yönettiği Gaziantep-Beşiktaş maçında Kitsiou'ya kafa atan N'Koudou'ya VAR davetine rağmen gösteremediği kırmızı kart.

Diğer yandan da Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü son dakikalarda yendiği maçta Fenerbahçe lehine verdiği mutlak hatalı penaltı.

"Büyük hakem geçmişi silendir"

Şu anda bu iki pozisyonun bilinç altında onu zorladığını biliyorum. Ama büyük hakemlik ve büyük hakem, geçmişi silebilen, geçmişin kendisini etkilemişine izin vermeyen, ruh hali demektir."