Ali Koç, 'Ligden çekilme kararı' ile ilgili düşüncelerini direkt futbolculara sordu, net cevap aldı

Ali Koç, 'Ligden çekilme kararı' ile ilgili düşüncelerini direkt futbolculara sordu, net cevap aldı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, yarın gerçekleştirilecek tarihi genel kurul öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde sarı lacivertli futbolcularla bir araya geldi.Olağanüstü Genel Kurul'da alınması beklenen...
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, yarın gerçekleştirilecek tarihi genel kurul öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde sarı lacivertli futbolcularla bir araya geldi.

Olağanüstü Genel Kurul'da alınması beklenen muhtemel kararları anlatan Başkan Ali Koç futbolculara kişisel fikirlerini sordu. Yabancı oyuncular ağırlıklı olarak lige devam edilmesi gerektiğini, kalan 8 maçı kazanarak şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi. Türk oyuncuların da benzer görüşleri belirtirken yönetimin kararına saygı duyacaklarını Koç’a iletti.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden görüşmeyle ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Takım Kaptanlarımız Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci Başkanımızın konuşmasından sonra görüşlerini ifade ederken;

Fenerbahçe Futbol takımına sahada ve saha dışında yapılan tüm haksızlıkların farkında olduklarını söyleyen oyuncular, Takım olarak Trabzon deplasmanından daha güçlü ve kenetlenmiş bir takım olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kuruluna ilettiler.

Takımın karakterli, duruşu olan ve aidiyeti yüksek tavrı için oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade eden Başkanımız Ali Y. Koç; 2 Nisan tarihinde alınacak kararlar doğrultusunda hiçbir şey yapmama gibi bir durumun ihtimal dahilinde olmadığını açıkladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal da toplantıda oyuncularımıza hitaben daha önce tarih boyunca pek çok olay yaşandığını ve kendisinin Fenerbahçe’de olduğu dönemde de şampiyonluğun ellerinden çalındığını söyledi.

Takımın her mücadeleye hazır olduğunu vurgularken, Genel Kurulun kararına saygı duyacaklarını açıkladı."