Ameliyat kararı verilen Arda Güler sahalara ne zaman dönecek?

Ameliyat kararı verilen Arda Güler sahalara ne zaman dönecek?
Dünya devi Real Madrid’e transfer olmasının ardından hazırlık turnuvası için takımla ABD'ye giden ve orada sakatlanan Arda Güler için operasyon kararı alındı.Sözcü'nün The Athletic’ten aktardığına göre iyileşme sürecinin...

Dünya devi Real Madrid’e transfer olmasının ardından hazırlık turnuvası için takımla ABD'ye giden ve orada sakatlanan Arda Güler için operasyon kararı alındı.

Sözcü'nün The Athletic’ten aktardığına göre iyileşme sürecinin hızlanması için yoğun şekilde tedavi olan 18 yaşındaki milli futbolcu için ameliyat gerekli olacak. Takımın sezon öncesi hazırlık maçlarını kaçıran Arda Güler’in menisküs sakatlığı için gerekli olan operasyonu daha önce Ramos ve Modric gibi isimlerin doktoru olan ünlü cerrah Manuel Leyes’in yapacağı aktarıldı.

Arda Güler için yapılan detaylı tetkiklerin ardından Real Madrid kulübünün ameliyat edilmesine karar verdiği bildirildi. Güler ameliyat olması durumunda sahalardan en az 6-7 hafta uzak kalacak.

Daha önce İspanyol basınından Marca ve Mundo Deportivo, genç yıldızın ameliyat olması halinde 6 ay sahalardan uzak kalabileceğini ve böyle bir senaryoda kontenjanda yer açmak için İspanyol devinin Arda’nın lisansını askıya alabileceğini yazmıştı.